To jeszcze pozostanie kwestia budzetu. Moja zona wydaje na swoje kosmetyki raptem kilka procent tego co ja na carspa, ale za to jezdzi zawsze lsniacym autem
Efekty czasu spędzonego w garażu
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez 2.0-16v Michałmoja na szczęście docenia efekt spędzonego czasu nad autkiem
Zamieszczone przez staraoctaviaMoja zona wydaje na swoje kosmetyki raptem kilka procent tego co ja na carspa, ale za to jezdzi zawsze lasniacym autem
Komentarz
-
-
gusiak11, u mnie nie ma miejsca chwilowo w garazu
no i wode mi odciela spoldzielnia bo jakis uprzejmie donosze pozazdroscil, ze myje fure :PByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Ja tam cały czas działam
Parę dni temy (w poniedziałek) umyłem Superba. Lakier otrzymał nową warste BSD, opony Endurance, a szyby NXT Glass celeanera.
Także coś tam sie dzieje
P.S.Teraz czekam na nową dostawę Autobahn i cleaner fluid i zamierzam pouzupełniać parę braków po zakończonym sezonie. Niestety nasz lubelski sklep, czyli Excede, robi się coraz słabszy i coraz mniej przyjażny
Oto fotki mojego S II po ostatnim myciu (jakośc niestety typowo komórkowa):
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11Big, musisz sobie kupić Nokie 1520 będą lepsze fotyCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Nie wiem czy jest czym się pochwalić,poniżej efekty mojej dzisiejszej zabawy z coli 476 ops: :szeroki_usmiechZałączone pliki- img_6616_ocp_115.jpg (73,9 KB, 264 odsłon)
- img_6617_ocp_678.jpg (64,1 KB, 264 odsłon)
- img_6614_ocp_932.jpg (71,0 KB, 264 odsłon)
- img_6611_ocp_325.jpg (59,2 KB, 264 odsłon)
- img_6610_ocp_142.jpg (69,3 KB, 264 odsłon)
- img_6609_ocp_162.jpg (89,7 KB, 264 odsłon)
- img_6608_ocp_140.jpg (79,6 KB, 264 odsłon)
TAXI 2153 CHYBIE KATOWICE
Komentarz
-
staraoctavia, ze wiesz jak robic z lakierem by bylo dobrze nie bede wzdychal, zauwaze jedynie ze masz czaderski stołeczek :szeroki_usmiech
[ Dodano: Wto 31 Gru, 13 18:44 ]
Wczoraj i dzisiaj spedzilem czas w garazu. Wiec co z tym wzwiazane wklejam tutaj!
Jak juz gdzies pisalem po 2 mies. puscil mi FK1000p. Postanowilem profesjonalnie przywrocic warstwe ochronna.
Umylem bude szamponem + APC. W tym momencie pochwalam Quick Wax Megsa, polozony 2 tyg wczesniej, po umyciu zachowal pelnie kropelkowania.
Nastepnie glinkowanko z poslizgiem na szamponie nawilzajacym z aloesem. Po splukaniu, Quick Wax poplynal.
Po zalaczeniu halogena, okazalo sie ze rys duzo nie doszlo, ale jest sporo takich otarc, smug.
Czasu to ja nie mialem zanadto wiec tylko przelecenie Cleanerem. Achilles na miekutkiej niebieskiej gabce 3M. Trzy przejazdy okazaly sie wystarczajace do eliminacji tych smug.
Umylem bude szampon Negrin + Ludvik, po wysuszeniu przetarlem bude IPA na fibrze.
No i FK1000p, dwie warstewki.
Przy okazji wyczyscilem szybki preparatem Sonaxa oraz zarzucilem NW.
Nizej fotki, pierwsze przed, drugie po (mniej wiecej podobne obszary.)
Jutro wrzuce fotki calej budy :lol:Sprzedam nowe sprezyny Lesjofors O1 tył
Jeżdżę w blasku
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...339092#1339092
Komentarz
-
Komentarz